Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja (5,90€)

Usein kysytyt kysymykset

Kuka omistaa hyvätekokauppa.fi verkkokaupan? 

Verkkokauppa ja hyvätekokauppa.fi sivusto ovat 100 prosenttisesti Kaurilan saunan omistuksessa. Haluamme tehdä hyväntekeväisyyttä sekä mahdollistaa ekologisen ja eettisen tavan hankkia varoja tärkeisiin tarkoituksiin.

Mistä tiedän, että kerätyt varat menevät oikealle hyväntekeväisyyskohteelle?

Varat tilitetään aina sille hyvätekeväisyyskohteelle, joka on valittu ostoskorissa olevasta pudotusvalikosta. Kaikki toiminta on avointa ja raportoimme myynnit kohteille kuukausittain tai pyynnöstä.

Miten pääsen mukaan?

Lähetä viesti osoitteeseen varainhankinta@kaurilansauna.fi ja kerro mitä koulua/urheiluseuraa/järjestöä edustat, niin lähetämme sinulle infopaketin ja ilmoittautumislomakkeen.

Koska kerätyt varat tilitetään?

Kalenterikuukauden myynneistä tilitetään aina 20% seuraavan kuun 15. päivään mennessä. 

Mikä on tarkasti osuus, jonka hyväntekeväisyyskohde saa?

Kohteelle tilitetään 20% tuotteiden verollisesta arvosta. Tästä toimitetaan kohteen yhteyshenkilölle täydellinen raportti kuukausittain.

Voiko tuotteita myydä myös myyjäisissä tai ovelta ovelle?

Hyväntekeväisyyskohteen yhteyshenkilö voi tehdä tilauksen normaalisti verkkokaupassa ja siitä tilitetään 20% kohteelle. Postikulut ovat aina 5,90€/tilaus.

  Tässä on hyvä huomioida, että emme voi ottaa myymättömiä tuotteita takaisin.

  Onko kyseessä uusi yritys?

  Hyväteko.fi verkkokaupassa uutta on vain konsepti. Valmistus, pakkaus, laskutus, tilitys, asiakaspalvelu ym. toimivat täysin samalla periaatteella kuin jo vuosien ajan. Kaurilan sauna on toiminut vuodesta 2009 ja alusta asti asiakkaiden kunnioitus ja arvostus ovat olleet toimintamme kulmakiviä. Tämä ei ole muuttunut ja voimme taata erinomaista palvelua, myös hyväteko.fi -verkkokaupan kautta.

  Mitä luonnonkosmetiikka tarkoittaa?

  Luonnonkosmetiikka on kosmetiikkaa, jonka raaka-aineet ovat niin luonnollisia kuin mahdollista. Luonnonkosmetiikan valmistuksessa otetaan huomioon myös ympäristöystävällisyys ja eettisyys aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. 

  Miten luonnonkosmetiikkatuotteita käytetään?

  Luonnonkosmetiikkatuotteita käytetään aivan kuten muutakin kosmetiikkaa. Deovoide toimii tavallisen deodorantin tavoin, suolasaippua kuten mikä tahansa palasaippua ja palashampoo kuten muutkin shampoot. Tietysti omasta mielestämme Kaurilan saunan tuotteet ovat ekologisuuden ja eettisyyden lisäksi myös toimivampia, kuin normaali teollinen kosmetiikka.