Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja (5,90€)

Tarinamme

Kaurilan sauna

Kaurilan saunan luonnonkosmetiikka ja saunatuotteet ovat syntyneet puhtaasta rakkaudesta suomalaiseen saunakulttuuriin.

Kaurilan Sauna on tunnelmallinen yleinen sauna, joka toimii yli 100-vuotiaassa tuparakennuksessa lähellä Helsingin sydäntä. Toiminnan alkaessa vuonna 2009 Kaurilan saunan perustajan Saara Lehtosen ajatuksena oli, että perinteisen suomalaisen saunanautinnon viimeistelisi hellävarainen luonnonkosmetiikka sekä ihanat pellavaiset pyyheliinat.

Hän etsi kauniisti palavia kynttilöitä, sopivia pyyheliinoja, sekä hajusteettomia herkän ihon saippuoita, mutta mieleisiä tuotteita ei kauppojen tarjonnasta löytynyt. Saara ryhtyi tuumasta toimeen, kehitti ja toteutti ideoitaan testaten tuotteita omalla herkällä ihollaan, sekä kuunnellen saunavieraiden toiveita.

Saunavieraat pitivät tuotteista ja halusivat ostaa niitä itselleen ja lahjoiksi ystävilleen. Nykyisin näitä tuotteita on myynnissä useilla jälleenmyyjillä eri puolella Suomea. Kaikki Kaurilan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan eettisesti laadukkaista raaka-aineista käsityönä Helsingissä.

Hyväntekeväisyys

Vuonna 2018 rupesimme miettimään miten voisimme tehdä hyväntekeväisyyttä ja samalla helpottaa koululuokkien ja urheilujoukkueiden varainhankintaa.

Kouluikäisten lasten vanhempina tiedämme, että ylimääräistä aikaa ei ole ja ekologisia ja eettisia mahdollisuuksia hankkia varoja on hyvin rajallisesti. Mietimme eri vaihtoehtoja ja päätimme perustaa varainhankinnan verkkokaupan. 

Vuonna 2019 verkkokaupasta avattiin uudistettu versio hyväteko.fi ja mukaan saatiin muitakin upeita kotimaisia brändejä, esim. Chjoko ja Myssy.

Toivotamme kaikille ihanaa päivää ja muistakaa, että todellinen ilo syntyy onnen tahtomisesta toiselle.

Saara & Jaakko